El millor Ginesta Sound de la història

photo5780636942734569363

Ara que han passat uns quants dies per pair-ho tot, volem dir-vos que estem molt i molt contentes de com va anar el Ginesta Sound d’aquest any! Estem molt contentes d’haver celebrat els 10 anys de Ginesta i haver-ho fet amb persones que s’estimen tant el projecte com nosaltres. Per tot el conjunt, ens atrevim a afirmar que per nosaltres ha sigut el millor Ginesta de la història!

Volem donar les gràcies a tothom que ha fet possible el Ginesta d’aquest any. Als excaps per donar-nos un cop de mà al vermut, als grups per petar-ho tan dalt de l’escenari i per fer-nos la tasca de muntar un concert d’aquesta magnitud tan fàcil, i a totes les persones que vau apropar-vos al llarg del dia a gaudir amb nosaltres!

Poca gent coneix que el Ginesta va néixer d’un concert que va organitzar el Cau per pagar les obres de reparació del local. Davant la previsió de pluja, els caps van decidir muntar la Ginesta (una tenda enorme) dalt de l’escenari. Finalment, a la nit no va ploure, però la Ginesta es va quedar muntada. L’any següent, va néixer el nom de Ginesta Sound i des d’aleshores s’ha celebrat aquest concert anualment el dissabte de les festes de Santa Oliva.

Ara, també toca mirar cap al futur. Valorar aquelles coses que han anat bé i aquelles que es poden millorar (perquè sempre hi ha coses per millorar!), decidir si continuem amb les noves activitats o les reformulem. El que està clar és que el Ginesta ja no és només nostre sinó de totes les persones que hi participen. Així que podem afirmar que el Ginesta té corda per anys!

Sempre a punt i sempre punk!

Recommended Articles