Aquest any tampoc hi haurà Recollida d’ampolles…

COMUNICAT SOBRE LA RECOLLIDA D’AMPOLLES DE CAVA

Enguany tornem a tenir una mala notícia; com l’any passat, després de molts esforços, no tornarem a fer la recollida d’ampolles de cava buides. Aquesta activitat, que s’ha dut a terme anualment des de fa molts anys per l’Agrupament, ens obria les portes a fer servei al poble i amb ella treballàvem els valors de la gestió responsable de residus, molt necessaris en unes dates tan assenyalades pel consumisme i la desmesura.

Les ampolles que recollíem eren portades a una empresa privada que es dedica a la gestió de residus en general, però és l’única en tot Catalunya que es dedica a la reutilització d’ampolles de cava. Després d’haver estat insistint un altre any, la indisposició i la falta de comunicació per part de l’empresa han fet que, com l’any passat, ens veiem obligats a descartar aquesta activitat tan nostrada.

Ens sap molt greu per les persones que durant l’any o simplement durant aquestes dates ens ha estat guardant ampolles. Us estem molt agraïts, però davant de la incertesa de continuïtat de la recollida d’ampolles, us aconsellem que les llenceu (al contenidor verd, és clar!).

Moltes gràcies per l’esforç i la comprensió. Desitgem que acabeu de passar unes bones festes!

Agrupament Escolta i Guia Sant Bernat de Claravall

Olesa de Montserrat, 5 de gener de 2019

Recommended Articles