Seguim i seguirem amb ferma convicció

Fa 64 anys va començar a créixer a Olesa de Montserrat una llavor del que ara és una gran família, que treballa dia rere dia per ensenyar el que ens van ensenyar, en definitiva, per deixar el món millor de com l’hem trobat. Salvador Bassó i Ubach va ser un dels joves que, amb la convicció de fer les coses ben fetes, va voler tirar endavant aquesta família, dedicant-hi temps i passió.

Fent una mirada enrere veiem com la seva feina ha donat fruits, molts fruits! Des del primer dia, han passat pel Cau més de 1.000 infants i joves que han viscut experiències que els han marcat de per vida, experiències que de ben segur han sigut determinants en el seu creixement personal. I avui en dia, aquesta gran família segueix més viva que mai, treballant i aprenent dia rere dia amb un centenar d’infants i joves.

Amb l’escoltisme per bandera i amb la convicció de seguir fent les coses ben fetes, des de l’Agrupament ens comprometem a continuar amb la tasca que s’ha dut a terme durant tots aquests anys; intentant sembrar dins de cada persona la llavor de la llibertat, la llavor que els permeti fer i ser el que es proposin i, així, poder transformar el món.

Amb molta estima i gratitud, donem el dol a tota la família del Salvador i també a tota la família escolta.

SEMPRE A PUNT, TANT COM PUC!⚜️☘️

AEiG Sant Bernat de Claravall
Olesa de Montserrat, 10 de desembre de 2018

Recommended Articles