Aquest cap de setmana va celebrar-se a Olesa la 42a Assemblea General de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. Una assemblea que passarà a la història per haver sigut la més multitudinària del moviment de tots els temps!

Després de moltes setmanes de feina, podem dir amb orgull que va ser tot un èxit i n’estem molt contentes! Cal dir que res hauria estat possible sense la col·laboració de moltes persones que van donar-nos un cop de mà: Volem donar les gràcies a les famílies, als excaps, a Xarcuteries Margarit, a la comi AGOlesa, als tècnics d’OSG (en especial a la Laia), a l’ED, als caus de BLLGAP que van implicar-se, als tècnics de Passió, a l’Eli de Joventut i, sobretot, a la Dúnia per moderar l’assemblea amb tanta destresa i fer-nos passar una molt bona estona!

Després d’aquest cap de setmana, toca un merescut descans i continuar amb el més important: el dia a dia al Cau, com sempre, mirant de deixar el món millor de com l’hem trobat.

Gràcies! 🏕️

Recommended Articles