Santa Oliva 2018: Ginesta Sound i Baixada d’andròmines

Aquest cap de setmana van ser les festes de Santa Oliva, i des de l’Agrupament vam participar-hi activament!

Per una banda, dissabte tot el consell de caps i quel·les van muntar el Ginesta Sound, el concert que organitzem cada any per aquestes dates. Els grups que ens van acompanyar van ser Sittar Green, Bemba Saoco, i les punxadiscos Sense Filtres DJ7. Va ser una nit de molta festa per donar la benvinguda a l’estiu i el bon temps, i celebrar que estem a punt d’acabar un curs més! De part de tot l’equip de caps i quel·les, moltes gràcies a totes i tots els que vau venir a compartir amb nosaltres la nit!

IMG-20180613-WA0015~2

Per altra banda, aquella mateixa tarda, els Ràngers i Noies Guia, van participar a la Baixada d’andròmines que també cada any s’organitza per Santa Oliva. Van participar-hi amb una andròmina que van construir tota ells des de zero i, tot i emportar-se una bona trompada, van passar-s’ho molt bé i van guanyar el premi a l’andròmina més nombrosa i sorollosa. Enhorabona!

 

Recommended Articles