Sobre la recollida d’ampolles de cava prevista pel 7 de gener

Famílies, amics i amigues.

Com sabeu, cada any per aquestes dates realitzem la recollida d’ampolles de cava buides. Enguany, però, malauradament no la podrem dur a terme.

Per poder-la realitzar necessitem la col·laboració de diverses empreses i agents que ens ajuden a organitzar tota la jornada. Malauradament, a Catalunya només hi ha una empresa que es dedica a la reutilització d’ampolles de cava i aquest any, després de setmanes intentant contactar amb ells, ens han dit que ja no s’hi dediquen.

Des de la comissió d’ampolles hem buscat alternatives, però cap d’elles era factible. Així doncs, no ens queda altre remei que cancel·lar aquest any la recollida d’ampolles de cava.

Volem donar les gràcies a totes aquelles persones que any rere any ens ajuden activament i ens fan el favor de guardar les ampolles, aconseguint així unes festes nadalenques més sostenibles i, també, fent seguir viva aquesta tradició tan nostrada.

En cas que tingueu moltes ampolles de cava guardades, feu-nos-ho saber i intentarem venir a recollir-les: 667579761 (Francesc).

Moltes gràcies de nou!

Equip de caps i quel·les de l’AEiG Sant Bernat de Claravall,

4 de gener de 2018

Recommended Articles