El passat mes de març, tot l’Agrupament vam celebrar conjuntament els Campaments de Primavera a Corró d’Amunt. Els Trucs i Mirres van muntar l’animació de dissabte a la tarda i va ser un cap de setmana ple de riures i activitats!

Aquesta Setmana Santa, els Castors i Llúdrigues i els Llops i Daines han tornat a marxar de campaments; en aquesta ocasió, han anat fins a Beget, on han passat tres dies plens de jocs, tallers i emocions! Per la seva banda, els Ràngers i Noies Guia i els Trucs i Mirres han realitzat rutes per la Costa Brava. Els Pioners i Caravel·les, finalment, van marxar quatre dies a Can Pipirimosca, on van aprendre un munt de coneixements!

Per últim, volem donar les gràcies a Taronges Nostres per haver-nos regalat taronges per als campaments d’ambdós mesos. Estaven boníssimes!!!

photo6028533405563594676

Recommended Articles