Recollida d’ampolles

Diumenge passat, va tenir lloc la tradicional recollida d’ampolles de cava buides que l’Agrupament realitza cada any passades les celebracions de les vacances de Nadal. Ben d’hora pel matí, tots els membres de l’Agrupament van reunir-nos al Cau i, després de repartir-nos per zones i haver esmorzat, vam començar la recollida d’ampolles casa per casa. La recollida va finalitzar al centre cívic del Sant Bernat on totes les ampolles van ser apilades en gàbies per tal que l’empresa encarregada de la seva neteja se les pogués endur.

Des de l’Equip de caps i quel·les, volem donar les gràcies a tots els nens i nenes de l’Agrupament, a tothom que ens va donar les seves ampolles de cava, al Centre Cívic Sant Bernat, a Suconspa i a tots els pares i mares que ens van donar un cop de mà amb el cotxe; per la seva ajuda i col·laboració per fer possible la recollida d’ampolles un any més!

Recommended Articles