Castors i Llúdrigues

img-20161112-wa0017

Els Castors i Llúdrigues van marxar d’excursió a Esparreguera on van dormir a l’Esplai La Lluna i van fer una descoberta per conèixer el poble veí. També van realitzar una activitat on havia de fer volar la imaginació i dibuixar formes que veien en fotografies de núvols!

Llops i Daines

Els Llops i Daines van anar d’excursió a Granollers on van realitzar diversos jocs i activitats que els van fer reflexionar al voltant del seu tipus de casa i van poder descobrir altres realitats d’habitatge d’arreu del món. L’endemà, van anar fins a la Universitat Autònoma de Barcelona a visitar i passar el dia a l’hortet, un projecte autogestionat per estudiants d’allà. A l’hortet, la tribu dels Ananàs els va ensenyar com es cultiva i fins i tot van poder fer les seves pròpies plantacions de llavors!!

Ràngers i Noies Guia

Els Ràngers i Noies Guia van anar fins a Sant Martí de Tous. Van caminar un munt però això els va unir molt com a grup! Una de les activitats que van realitzar al llarg de la setmana va ser un taller d’educació emocional per tal de conèixer més a ells mateixos. El diumenge, per si no fos poc, van tornar fent autoestop!

Pioners i Caravel·les

Els Pioners i Caravel·les van anar d’excursió a Sabadell. Allà van realitzar una descoberta de jocs de taula que els va fer descobrir ni més ni menys que 24 jocs de taula!! El cap de setmana va ser molt productiu i van aprofitar-lo per encaminar un súper projecte de branca que tenen entre mans. Molts ànims!

Trucs i Mirres

Els Trucs i Mirres van anar d’excursió a Montserrat, concretament van dormir al refugi de Sant Antoni. Tot i que van caminar molt per arribar-hi, l’esforç va valer la penja ja que el lloc s’ho mereixia! A la nit van fer una foguera i van realitzar una dinàmica basada en la comunicació a través del tacte. Va ser una excursió ben màgica!

Recommended Articles