L’estiu s’ha acabat i un nou curs comença amb la mateixa il·lusió que ens caracteritza!! Així doncs, esteu totes i tots convidats el pròxim diumenge 2 d’octubre a les 19h al Cau on tindrà lloc la primera reunió del curs en què, entre altres coses, presentarem els equips de caps d’enguany i recordarem els campaments i travesses d’aquest estiu amb el passe de fotos.

Avisar també que el mateix dia però a les 18:00h, tindrà lloc la reunió informativa per famílies noves que estiguin interessades en apuntar els seus fills o filles al cau. Així que si sabeu d’algú interessat a fer-ho, feu-ho saber!

De moment, per fer l’espera més amena, us deixem unes breus cròniques sobre com van anar els campaments i les travesses d’aquest any:

Castors i Llúdrigues

Els més menuts de l’Agrupament vam marxar de Campaments a Artoballa, situat a la localitat de Cerbi, a prop d’Esterri d’Àneu. Allà el Castors Explorador, que ens ha acompanyat tot el curs, ens va encarregar la missió d’iniciar un viatge interestel·lar! D’aquesta manera vam viatjar pel Planeta Salvatge, el Planeta del revés, el Planera Piruleta i el Planera de la foscor fins a arribar a la Terra. Han sigut vuit dies plens de jocs, banys al riu, excursions i, sobretot, riures i emocions!!

img_9196

Llops i Daines

Els Llops i Daines vam marxar de campaments amb els Castors i Llúdrigues. Nosaltres però, vam viatjar fins Artoballinburg, un regne medieval ple d’aventures. Els tallers, els jocs i els banys al riu els vam combinar amb una excursió al refugi de la Pleta del Prat que, tot i quedar-nos a mig camí, vam compensar amb una excursió a la piscina d’Esterri.

img_9099

Ràngers i Noies guia

Aquest estiu els Ràngers i Noies Guies hem combatut tempestes, hores de sol i suor, tarteres amb gel, colls… We had survived in the hills!! Hem viscut uns dies inoblidables i ens han passat coses que mai hauríem imaginat, fins i tot hem conquerit la Pica d’Estats!!! Després de sis dies de travessa banyant-nos pels estanys del voltant de la Pica, vam arribar a campaments on no va parar l’energia i l’eufòria d’una experiència que mai oblidarem!

DCIM100GOPROG0121872.

Pioners i Caravel·les

Els Pioners i Caravel·les vam marxar de travessa a Aragó, concretament al Parc Natural d’Ordesa i Monte Perdido. Amb Torla com a punt central, vam fer ruta per diversos indrets com ara el Valle de Otal i vam fer nit al refugi de Goriz i al refugi de Bujaruelo. També vam passar per la cascada de Cola de Caballo i vam banyar-nos al Puente de los Navarros.

WhatsApp Image 2016-09-22 at 20.41.59.jpeg

Trucs i Mirres

Els Trucaires hem estat a Astúries! Concretament, aquest estiu hem dedicat la meitat de la travessa a fer una ruta pel Parc Nacional de Picos de Europa, envoltats de camps verds, llacs i vistes espectaculars! Caminar junts ens ha unit molt i ens ha fet passar moments molt agradables.

La resta de dies els hem passat a Ixuxu, un projecte de preservació de l’entorn i de consciència mediambiental que treballa autogestionadament. Hem col·laborat en la seva tasca i hem après a viure de manera alternativa. Per finalitzar aquesta emocionant aventura vem poder gaudir d’un dia de turisme per Oviedo.
p1170291

Recommended Articles