Castors i Llúdirgues

Els més menuts de l’Agrupament van anar d’excursió a Arenys de Mar. Arriba el bon temps i tenien ganes de platja! Allà van dormir a casa d’en Pep Quintana, un amic que els va obrir les portes de casa seva i els va acollir estupendament. Van passar-se tot el cap de setmana a la platja fent construccions amb la sorra, remullant-se els peus i no parant de jugar en cap moment!

Imagen de Pol

Llops i Daines

Els Llops i Daines van anar a Matadepera i van dormir a un Centre Social Okupat del poble on els van explicar la funció social que desenvolupa. El diumenge van fer una excursió fins al cim de la Mola de gairebé 20km. Quins cracks! Al tornar els va enxampar la pluja i van haver de córrer, però asseguren que s’ho van passar d’allò més bé!

Imagen de Pol(3)

Ràngers i Noies Guia

Els mitjans de l’Agrupament van anar d’excursió a Sitges i van dormir al cau d’allà. Van fer una gimcana marrana a la platja d’allò més divertida i també van banyar-se al mar! Van aprofitar, també, per gravar un vídeo sobre la seva travessa perfecta per presentar-la a un concurs entre altres agrupaments. Molta sort!

Imagen de Pol(2)

Pioners i Caravel·les

Els Pioners i Caravel·les estan molt enfeinats fent el dossier per marxar de travessa a l’agost! És per això, que el dissabte van anar a passar el dia a la platja de Castelldefels i el diumenge van destinar-lo a fer dossier al Cau. Cada vegada estan més a prop d’enllestir-lo. Molts ànims!

Trucs i Mirres

Els Trucs i Mirres també estan molt ocupats amb el dossier. Per això també van decidir fer una excursió d’un dia a la platja de Sitges. Els desitgem també molta sort en la tasca d’acabar el dossier!!

Recommended Articles