GINESTA SOUND 2016

cartell ginesta 2016 (petit)

Un any més arriba una nova edició del GINESTA SOUND! Dins dels actes de les festes de Santa Oliva, el Cau d’Olesa organitzem aquest concert que cada any reuneix a centenars d’olesans i olesanes, gent dels pobles del voltant i de més enllà.

L’edició d’aquest any serà el dia 11 de juny a partir de les 23:00h, com sempre, al Parc del Porxo de Santa Oliva. Aquest any comptarem amb les actuacions de KOERS, un grup de reggae procedent de les terres de Lleida; Lokito Lopongo, també procedents de Lleida que ens faran ballar amb el seu ska; i PD Brut, un puntxadiscos de Km0 que tancarà la festa amb molt de ritme! Com a novetat, aquest any la festa s’allargarà fins les 4 de la matinada.

Us esperem a totes i tots per gaudir d’una nit que serà èpica!!

Més informació: https://www.facebook.com/events/1724312247836227/

Recommended Articles