Castors i Llúdrigues

Els més menuts de l’Agrupament van anar d’excursió a Vilafranca del Penedès. Coincidint amb les festes de Sant Raimon, la tarda de dissabte la van passar jugant a la plaça de la Catedral i participant de les activitats organitzades pel Cau de Vilafranca i diversos esplais de la vila. Diumenge, van realitzar una gimcana per seguir descobrint éssers del bosc. En aquesta ocasió van descobrir els gegants. Després van fer un taller en el qual havien d’estampar la seva pròpia petjada en un tros de tela, acompanyada de la frase: “Som petits, però junts som gegants!” Podem dir que els va sortir una excursió rodona!

Llops i Daines

Els Llops i Daines van anar d’excursió a Vallbona d’Ainoia. Aquesta excursió els va servir per conèixer la seva nova i flamant quel·la, l’Estefania. També van començar el nou eix d’animació. Una animació basada en la supervivència. A part d’això, també van dur a terme un taller de MasterChef on, per grups, tots els nens i nenes van fer volar la seva imaginació per preparar els plats més deliciosos possibles. Diumenge van realitzar una excursió pels entorns del poble. Per dinar, els caps i quel·les els van preparar unes hamburgueses vegetals que estaven per llepar-se els dits!

Ràngers i Noies Guia

Els mitjans de l’Agrupament van anar d’excursió a Terrassa. Van passar la tarda de dissabte al gran Parc de Vallparadís fent jocs i concloent-los amb una descoberta per Terrassa. A la nit, van fer un taller per a què els Ràngers i Noies Guia connectessin amb ells mateixos, creant un espai on deixessin de ser un individu dins la branca i es centressin en només ells mateixos com a persona. El diumenge se’n van anar d’excursió fins al Llac Petit on, entre la tranquil·litat de la natura, van aprofitar per preparar l’obra de Carnestoltes.

Pioners i Caravel·les

Els Pioners i Caravel·les van marxar d’excursió a Sant Sadurní d’Anoia. El dia de dissabte el van aprofitar per realitzar un taller de teatre amb diverses dinàmiques que els va motivar molt! Aquest taller els va servir a continuació per preparar l’obra que haurien de representar unes setmanes després a la festa de Carnestoltes. També van aprofitar per jugar molt, entre altres jocs, a polis i cacos. El diumenge el van dedicar a preparar la travessa de setmana santa!

Trucs i Mirres

Els Trucs i Mirres del cau van dur a terme una descoberta de diferents activitats per Barcelona que els van preparar els seus animadors. En forma de Monopoly, van rodar per diversos punts de la ciutat per assistir a diferents activitats com ara xerrades sobre transsexualitat o de periodisme i activisme, fins a acabar patinant pel Passeig Marítim. Tot i que no van poder realitzar totes les activitats que tenien previstes, van aprofitar al màxim les que van realitzar. Arran de les descobertes els ha sorgit la inquietud d’iniciar un projecte de sostenibilitat alimentària al Cau.

Recommended Articles