Durant aquestes vacances de Nadal, al Cau d’Olesa no hem parat ni un moment. Així que, ara que s’han acabat, aprofitem per donar un cop d’ull enrere i resumir-vos tot el que hem fet aquests dies:

Festa de Nadal

Per començar les vacances, com ja és tradició cada any, el dissabte 19 de desembre vam celebrar la Festa de Nadal al Cau amb tots els nens i nenes i les famílies. Vam començar el matí amb diversos jocs ben moguts i un taller de pompons de llana. Després, per fer un matí rodó i fer passar el fred, vam esmorzar xocolata desfeta amb pa. Moltes gràcies a les famílies que ens van ajudar a cuinar!

Cap d’any

Per cap d’any, després de l’èxit de l’any passat, els caps i quel·les ens vam encarregar de posar música a la rebuda del nou any durant les campanades de la Torre del Rellotge. Moltes gràcies a totes les persones que us vau apropar a començar l’any nou amb nosaltres!

Campanya del somriure

Nadal, Cap d’any… i Reis! Des de fa uns quants anys el CAU col·labora portant joguines, material escolar i contes a la Campanya del Somriure, i és que des del Cau també ens vam encarregar de fer aquest dia una mica més especial. A més, la nit de Reis i els dies anteriors, diverses persones de l’Agrupament es van apropar al Casal d’Olesa per participar en la Campanya, per tal que cap nen es quedés sense joguina en aquests dies tan especials!

image

Recollida d’ampolles

I finalment, quan semblava que ja no ens quedava energia, el dia 10 de gener al matí, tot l’Agrupament es va reunir per realitzar, un any més, la tradicional recollida d’ampolles de cava per tots els carrers d’Olesa! Sembla impossible recollir tantes ampolles, però, a poc a poc i entre totes i tots, vam anar omplint totes les gàbies amb més de 12.000!! Moltes gràcies a tothom que ens va donar les seves ampolles, a totes les famílies del cau, excaps i exquel·les que ens vau donar un cop de mà recollint les ampolles pel poble i a l’empresa Suconspa que ens ha ajudat a transportar-les!

 

 

I a part de totes aquestes activitats, aquestes vacances també hem aprofitat per descansar i preparar-nos per aquest nou any que segur que ve carregat de mil sorpreses i aventures per descobrir!

Ens veiem al proper cau!

Recommended Articles