Castors i Llúdrigues

índex

Els nens i les nenes més menudes del Cau han aprofitat aquest nadal per anar a les terres de Sant Boi. Tot i ser una de les branques amb menys persones, s’ho han passat a lo grande! Entre totes, han escrit la carta dels Reis, tot treballant el sexisme. Han dormit a l’esplai de Sant Boi i han tornat molt cansades, però satisfetes de la feina feta!

Llops i Daines

12464898_10208048123950646_1360107080_o.jpg

En aquesta excursió, els i les Llops i Daines del Cau han visitat la ciutat de Barcelona, concretament a Horta, el Cau del qual han passat dos dies al·lucinants. Entre anar al laberint d’Horta, on van dur a terme activitats d’estratègia i visitar, l’endemà, el museu del Cosmocaixa, van enllestir una excursió ben completa.

12470987_10208048148991272_1581143643_o.jpg

Ràngers i Noies Guia

índex2.jpg

Els Ràngers i les Noies Guia ja tenien ganes d’activar-se i caminar per la muntanya, cosa que van poder fer a l’excursió, al poble de Vacarisses. Les vistes des dalt del Cingle i el Salta-foulards que van jugar a la Torrota, ens recorda que no cal anar lluny per a passar vivències increïbles. Tot i que pel que ens diuen, les càrregues de gas els van trair a l’hora de cuinar i van haver de fer uns quants apanyos amb el microones del Cau de Vacarisses.

Pioners i Caravel·les

índex3.jpg

La branca dels Pioners i de les Caravel·les van anar fins a Viladecans aquest nadal, i ja van començar a pensar en la travessa de l’estiu, que visionaris/es! Els i les caps, en Marc, l’Agnès i la Judith, van decidir cuinar el sopar per primer i últim cop. Ara els i les PiCs no se’n podran escaquejar! El Cau on van passar l’excursió estava en obres, però van dormir-hi com troncs!

Trucs i Mirres

IMG-20151205-WA0012

L’assistència de la branca més gran del Cau va ser poca aquesta excursió. Només 4 de les 10 Trucaires van passar aquesta excursió a Sant Just, però el gaudiment no va ser menor! Van trobar-se amb els i les Trucs del Cau de St. Just i van dur a terme activitats totes plegades. De l’excursió han sorgit moltes inquietuds, que aquesta branca tan emprenedora vol aprofitar.

Recommended Articles