Els Castors i Llúdrigues visiten la Fira de Nadal

Aquest cap de setmana, els Castors i Llúdrigues han tingut un cau ple de sorpreses. Quan van arribar a les 5 van descobrir que els seus caps estaven fent diferents formacions i no podien estar amb ells, però que havien trucat a la Laura i a la Rocio, exquel·les de l’Agrupament, per fer un cau molt especial.

Després de fer algun joc de coneixença, per aprendre els noms dels C/LL i de les “noves” quel·les, se’ls hi va proposar anar a veure als Trucs i Mirres a la Fira de Nadal, on tenien una parada on venien pastissos i una panera. De seguida, els castorets van proposar vendre alguna cosa a la parada, però no érem a temps d’aconseguir res per la fira. Així que van pensar que podien fer alguna cosa que no impliqués ni diners ni temps. Les idees que van tenir van ser regalar petons, abraçades, nadales i poemes de Nadal a la gent que ens trobéssim a la Fira.

Allà van gaudir molt, van veure les diferents parades, mentre regalaven els seus magnífics regals, van visitar als Trucs i Mirres, van berenar dels seus pastissos boníssims, van veure un tros de la representació dels pastorets, alguns es van fer fotos com a caganers del pessebre i també van fer cagar un súper Tió humà, que els hi va cagar molts caramels.

La Laura i la Rocio han gaudit moltíssim d’aquest cau amb els súper Castors i Llúdrigues, esperem que ells també s’ho hagin passat igual de bé!!!

Recommended Articles