Xerrada sobre el conflicte saharauí

11944847_10208255890017184_1563957196_n
Cartell jornada solidària ACAPS

Aquesta tarda, alguns membres de l’Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí (ACAPS), han vingut al CAU a fer una xerrada sobre el conflicte del poble sahrauí.

Els Pioners i Caravel·les, els Trucs i Mirres i algunes famílies, caps i excaps, hem anat a aquesta xarrada, on ens han explicat la situació actual del Sàhara Occidental. Hem fet una mica de perspectiva històrica, hem visionat un vídeo, hem gaudit d’un got de te i hem pogut resoldre alguns dubtes que ens han sorgit.

També ens han explicat la problemàtica actual per culpa de les inundacions a la zona i ens han convidat a participar en la jornada solidària que han preparat el pròxim diumenge dia 29 de novembre d’11 a 18 h al parc municipal, on tots i totes podeu anar a ajudar-los i gaudir del dia amb ells.

Moltes gràcies per la xerrada ACAPS!!!

Recommended Articles