12165850_1287693534590914_913356537_n

Aquí teniu un petit resum, branca per branca, de la primera excursió del curs que va culminar amb la tradicional trobada a Sant Salvador de les Espases on vam llegir les promeses:

Castors i Llúdrigues

Els Castors i Llúdrigues van dormir al cau d’Olesa per tal de descobrir-lo, ja que molts han començat a anar al cau aquest any! L’endemà van pujar a Sant Salvador caminant on els de segon any van fer les seves promeses.

Llops i Daines

Els Llops i Daines van passar un bon matí al cau i a la tarda van pujar caminant fins al Pla del Fideuer on van dormir amb tendes de campanya. Van passar la nit allà i l’endemà van pujar fins a Sant Salvador a fer les promeses.

Ràngers i Noies Guia

Els Ràngers i Noies Guia can anar d’excursió fins a Sant Pere Sacama on van passar la nit, tot fent un ritual per tal de “salvar-se d’una epidèmia mundial”. L’endemà van matinar per arribar a Sant Salvador a fer promeses!

Pioners i Caravel·les

Els Pioners i Caravel·les van fer un raid en 4 grups que va acabar al pla del Puigventós, on van acampar per passar la nit. Durant el camí, van haver de fer un seguit de proves i fotografies en llocs concrets de la ruta. El diumenge van anar a Sant Salvador a trobar-se amb totes les branques.

Trucs i Mirres

Els Trucs i Mirres van fer un raid, dividits en tres grups des de Vacarisses, Montserrat i Viladecavalls. Quan van arribar a Sant Salvador van cuinar carn a la brasa. L’endemà a Promeses quatre Trucs van renovar-la sent aquest un moment molt emotiu, ja que porten molts anys al Cau compartint branca.

Recommended Articles