Reunió d’inici de curs

Benvolgudes famílies,

Estem a punt per donar la benvinguda a un nou curs del Cau. Després d’aquest estiu aventurer, ja tornem a tenir les piles ben carregades i moltes ganes de començar!

Així doncs, us convoquem aquest diumenge 27 de setembre a les 19h al Cau a la reunió d’inici de curs, on presentarem l’equip de Caps i Quel·les d’enguany i el nou curs que estem a punt d’iniciar, resolent també tots els dubtes que pugueu tenir. Posteriorment, reviurem les aventures d’aquest estiu amb les fotos dels campaments i les travesses de cada branca, acomiadant el gran estiu que hem viscut.

Per acabar, volem informar a totes aquelles famílies interessades en apuntar els seus fills/es al Cau que poden venir a la reunió informativa que farem el mateix dia 27 a les 18:30h al Cau, on explicarem el funcionament de l’Agrupament i resoldrem tots aquells dubtes que puguin tenir.

Ens veiem ben aviat,

Sempre apunt!

Equip de Caps i Quel·les de l’AEiG Sant Bernat de Claravall

Recommended Articles