Bon dia nenes i nens, noies i nois, famílies i amigues i amics del Cau!!
Estem a punt de començar un nou curs al Cau i d’aquí pocs dies rebreu notícies nostres!
Abans però us deixem un petit resum de com van anar els campaments i les travesses que les diferents branques van realitzar el passat mes d’agost.

Castors i Llúdrigues

image
Els Castors i Llúdrigues i les seves Quel·les

Els i les més menudes de l’Agrupament van anar a Guardiola de Berguedà de campaments. L’eix d’animació va girar al voltant d’un grup de nàufrags que va arribar a campaments i havia d’aconseguir sortir d’allà. També van dur a terme una excursió a Els Empedrats.

Llops i Daines

image
Llops i Daines i els seus Caps i Quel·les

Els Llops i les Daines de l’Agrupament van fer companyia als Castors i les Llúdrigues en els campaments i, en moltes ocasions, van gaudir de moltes activitats juntes.
Aquesta branca, però, va fer una excursió cap a la mina de petroli de Riutort. També van anar a la piscina de Bagà on van preparar el foc de camp.

image
Intendents dels campaments

Ràngers i Noies Guia

image
RiNGs al cim del Puigmal

Les Noies Guia i els Ràngers de l’Agrupament van fer travessa per la Vall de Núria i van acabar convivint un parell de dies a campaments amb les llops/daines i les castors/llúdrigues.
Van començar a Queralbs, on avançar cap a Núria i tot seguit cap a Coma de Vaca, acabant de nou a Queralbs, havent caminat, aproximadament, 30km. Els va agradat molt la ruta i també l’eix d’animació, que tractava sobre el programa de Pekín Express de la televisió, amb moltes proves, caminant i jugant.
Pioners i Caravel·les

Pioners i Caravel·les al GR10 francès
Pioners i Caravel·les al GR10 francès

Els Pioners i les Caravel·les de l’Agrupament Escolta i Guia d’Olesa van dur a terme una travessa d’uns 50km pel GR10 francès, acabant la ruta al mar.
Van fer activitats relacionades amb el seu “Juego de Percebes”, una animació que es van inventar.
Trucs i Mirres

image
Trucs i Mirres a punt d’entrar al Bosc d’Irati

Els i les més grans del Cau han aprofitat aquest estiu per anar a fer camí al GR11 per Aragó i Euskal Herria. Estàn molt satisfetes, ja que en total han recorregut més de 90km amb molt desnivell dia a dia. La seva ruta ha seguit aquest ordre per dies: Candanchú-Selba de Oza-Zuriza-Izaba-Ochagabia-Irati-Orbaitzeta-Roncesvalles-Burguete. A Burguete van agafar un autobús fins a San Sebastian, on van acabar de gaudir de la seva travessa.

Recommended Articles