Els Llops i Daines caminen 12km!

Aquesta setmana els Llops i Daines han fet una excursió de 12 km! Han anat fins el pantà de la Torrassa, el qual és un embassament que pertany al riu Noguera Pallaresa, creat per una presa situada entre els municipis de la Guingueta d’Àneu i Espot, que s’estén pels seus termes municipals, a la comarca del Pallars Sobirà. El nom de la Torrassa li prové de l’antiga i gran torre de guaita que existia en aquest indret. Aquest embassament té fama per les seves truites que són abundants i d’una gran qualitat. N’hauran pescat alguna els nostres Llops i Daines? Caldrà esperar-nos per poder pregunta’ls-hi!Imatge

Recommended Articles

2 Comments

  1. Estrella Cabrera.

    Déu meu! La Barbi envoltada de truites assassines! Que algú faci alguna cosa, per Déu!!!!!

Deixa un comentari