L’RSS del Cau

rss

Pels que encara no utilitzin aquest servei, informar-vos que us podeu subscriure a l’RSS del cau. L’RSS és un sistema que us permetrà rebre al vostre correu electrònic, un avís quan haguem afegit alguna notícia a la pàgina web i llegir-la, i fins i tot llegir els comentaris que hagi escrit algún de vosaltres (si!, a la nostra pàgina web també s’hi poden deixar comentaris!!!). Per a subsciure-vos’hi només heu de fer click a “RSS de les entrades” i/o “RSS dels comentaris”, a la part inferior dreta de la pàgina, a l’apartat “META”. Se us obrirà una nova pàgina, des d’on podreu escollir l’opció “subscriure’m per correu…” o similar. Esperem que aquest truc us sigui d’utilitat. Si teniu algún dubte poseu-vos en contacte amb el Webmaster a l’adreça: cauolesa2@gmail.com

El Webmaster.

Recommended Articles

Leave a Reply