Comença el Cau!!!!

Hola a totes i a tots. El cau comença de nou, amb més ganes i amb més força que mai!!!. Volem donar-vos la benvinguda a tots, tant a aquells que ja fà anys que esteu al Cau com a aquells nens i nenes, pares i mares que us acabeu d’incorporar.

Després de la gran acceptació que va tenir la nostra pàgina web l’any passat, enguany ens hem proposat de fer-ho tant bé, i fins i tot millorar.

Com és de costum, des de la pàgina web, us informarem periódicament de les activitats que es realitzin a l’agrupament, excurcions, trobades, reunions i demés. A més aquest any hi ha una novetat. Es tracta de la intranet, tant de nens i nenes com de caps. A la intranet s’hi pot accedir des del menú de la web, i és un espai reservat on només hi podran entrar els nens i els pares de l’agrupament, amb la contrassenya que se us va subministrar el dia de la reunió. Si no hi vareu poder assistir pregunteu-ho als caps dels vostres fills. En aquest apartat hi trobareu documentació i arxius que us poden ser d’interés, des dels fulls d’inscripció fins a carpetes amb les fotografíes de l’any passat!!!. Poc a poc hi anirem afegint documentació.

Us desitgem un molt bon curs a tots!!!.

El webmaster.

Recommended Articles

Leave a Reply